Esteu aquí: Inici / Què fer? / Turisme actiu / Funicamp a l'estiu / Funicamp i excursions 4x4
  • Imprimeix-ho
  • Envia

Funicamp i excursions 4x4

El Funicamp és la porta d’entrada a la riquesa i la història de l’entorn i el paisatge pirinenc.
Imatge Principal

El Funicamp és la porta d’entrada a la riquesa i la història de l’entorn i el paisatge pirinenc. En només 25 minuts i després de recórrer més de sis quilòmetres resseguint la vall dels Cortals, s’arriba a 2.502 metres d’altitud, on es poden fer moltes activitats.

Aquest estiu també és el punt de sortida de múltiples rutes a peu i d’excursions amb 4x4 i amb guia. Descobrirem els paisatges d’alta muntanya, tindrem la possibilitat d’albirar marmotes i gaudirem del patrimoni cultural i històric amb una visita a l’Orri del Cubil. En aquest sentit, l’orri ens ofereix una proposta única, gràcies a la descoberta de l’activitat ramadera i de la transhumància sota el guiatge d’un pastor. Acabarem als Pessons, on podem relaxar-nos i gaudir d’unes vistes magnífiques, o fer activitats diverses com senderisme i pesca.

També s’ofereix la possibilitat d’aturar-se a l’estació intermèdia del Funicamp per poder gaudir d’una passejada per la vall dels Cortals, on podrem fotografiar la peculiaritat del seu paisatge rural i de muntanya o fer una via ferrada, diverses rutes a peu o practicar l’escalada al rocòdrom exterior dels Cortals.

Els nostres visitants, a més, poden gaudir d’una proposta de restauració amb ofertes tant a Pessons com al punt de sortida (interior de l’edifici) i d’arribada (les Solanelles) del Funicamp, així com a tot el poble d’Encamp.

 

 

Però l'oferta de la nostra parròquia no acaba aquí! A Encamp podeu trobar una extensa oferta cultural, amb els nostres museus i el nostre patrimoni, o podeu fer les Rutes Culturals, quatre recorreguts que us revelaran la història, el patrimoni i les particularitats de la vida a Encamp.

Tanmateix, podeu gaudir del Centre Esportiu del Pas de la Casa situat a més de 2.000 metres d’altitud que ofereix una gran oferta de serveis fins a esdevenir un centre de referència en l'àmbit esportiu, cultural i social. Entre la seva àmplia oferta podem trobar un circuit d'aigua (jacuzzis, bany turc, saunes) on relaxar-se després de realitzar rutes de senderisme o vies ferrades, A més, al Pas de la Casa podeu passar una jornada de compres al seu important eix comercial.

 

MÉS INFORMACIÓ:

  • Oficina de Turisme d’Encamp - Tel. (00376) 731 000
  • Oficina de Turisme del Pas de la Casa - Tel. (00376) 755 100
  • Funicamp - Tel. (00376) 834 011
  • A l'apartat de descàrregues podreu trobar tot el material editat entorn al Funicamp on trobareu horaris i preus.
Galeria d'Imatges
Excursió-01.jpg Excursió-02.jpg Excursió-03.jpg Excursió-04.jpg Excursió-10.jpg Excursió-11.jpg Funicamp-01.jpg Intermèdia i rocòdrom.jpg Intermèdia.jpg Orri-01.jpg Orri-02.jpg Orri-03.jpg Pesca Cubil-01.jpg Pesca Cubil-02.jpg Pessons-01.jpg Pessons-02.jpg Rocòdrom-1.jpg Rocodrom-2.jpg Vall Cortals.jpg Via ferrada-01.jpg Via ferrada-02.jpg Via ferrada-03.jpg Via ferrada-04.jpg

© 2013, COMÚ ENCAMP - Plaça dels Arinsols, 1 · AD200 Encamp (Principat d'Andorra) - Tel. +376 873 200