Ruta 07 - Solanelles - Intermitja - Cortals - Pardines - La Plana - Encamp

13 rutes en bicicleta BTT, Gravel, E-bike. Enduro, All mountain
Recorregut lineal amb inici a l’estació superior del Funicamp. Recorregut indicat per a bicicletes tipus enduro i per a usuaris experts, degut a la orografia i tipologia dels senders.

Aquesta, és la versió més fàcil per descendre des de la zona de Solanelles fins a Encamp, tot i així està indicada per a usuaris experimentats. Baixem per la pista de debutants de la zona del Funicamp fins a trobar el camí que segueix la línia del Funicamp. Camí de pista d’uns 3m d’amplada que en algun punt la pendent és forta, però que en general es fa correctament, sense requerir de molta tècnica sobre la bicicleta.
Abans de trobar-nos l’estació intermitja del Funicamp, creuem el riu per sobre el pont penjat fins trobar unes cabanes de pastors a la zona dels Orris, a sota el Griu. Continuem per la pista de pedra fins al encreuament amb la carretera asfaltada.

Baixem uns metres per posteriorment agafar un trencant a mà esquerra que ens portarà les corbes de la zona del Feritxet, i d’allà un altre corriol fins a tornar a trobar l’asfalt, a escassos metres ja del pàrquing de les Pardines. Just al final del pàrquing, agafem el camí que surt a la dreta per baixar fins a Encamp pel camí de la Plana, on la part inferior hem de fer especial atenció, ja que està malmès per l’aigua   i el desgel de l’hivern.
Descarrega't el track
Dificultat
Difícil
Altitud
+70 m
Distància
10 km
Temps
1 h
Aigua
No
Observacions

SECTOR GRAU

    Lineal. All mountain, Enduro.