Ruta 06 - Solanelles - Llosada - Rigoder - Cortals - Pardines – La Plana - Encamp

13 rutes en bicicleta BTT, Gravel, E-bike. Enduro, All mountain
Recorregut lineal amb inici a l’estació superior del Funicamp. Recorregut indicat per a bicicletes tipus enduro i per a usuaris experts, degut a la orografia i tipologia dels senders. Baixem per la pista de debutants de la zona del Funicamp, fins a trobar el telecadira de 4 places, punt més baix del recorregut i que a partir d’aquí fa una curta però intensa pujada fins a l’Alt de la Llosada.

Els 2.560m d’altitud d’aquest punt garanteixen unes vistes privilegiades i sense fi de 360º sobre tot el Principat. Des d’aquest punt iniciem un vertiginós i tècnic descens fins a trobar-nos amb les Bordes de Rigoder, just per sota de l’estació intermitja del Funicamp.
Baixem uns metres per posteriorment agafar un trencant a mà esquerra que ens portarà les corbes de la zona del Feritxet, i d’allà un altre corriol fins a tornar a trobar l’asfalt, a escassos metres ja del pàrquing de les Pardines.

Just al final del pàrquing, agafem el camí que surt a la dreta per baixar fins a Encamp pel camí de la Plana, on la part inferior hem de fer especial atenció, ja que està malmès per l’aigua i el desgel de l’hivern. Seguim pel costat del riu de l’Ovella pel sender que té el mateix nom fins a trobar la carretera; remuntem 100m, i finalitzem el llarg descens per un corriol estret que ens deixa a la base del Funicamp.
Descarrega't el track
Dificultat
Difícil
Altitud
+217 m
Distància
11 km
Temps
1h30 min
Aigua
No
Observacions

SECTOR PARDINES

    Lineal. All mountain, Enduro.