Ruta 01 - Grau Roig - Maià - Coll Blanc - Grau Roig

13 rutes en bicicleta BTT, Gravel, E-bike. Enduro, All mountain
Recorregut circular que iniciem des de l’aparcament del sector de Grau Roig, direcció al Port d’Envalira. Aquest tram el realitzem per la carretera general, d’asfalt, doncs no hi ha altra alternativa factible.

Arribats al Port d’Envalira, girem a esquerra per agafar la pista de darrera el Refugi Fra Miquel i seguim fins al Pic Maià per una pista de terra tranquil·la i sense complicacions tècniques. Des de dalt, gaudirem d’unes vistes infinites sobre tot Andorra i la zona frontera amb França.
Posteriorment, de l’altre costat del Port d’Envalira, seguim també la pista que arriba fins al Coll Blanc passant per sota les grans antenes de l’antiga Sud Radio, a cavall del Pas de la Casa i Grau Roig. Un cop visitats aquests dos punt emblemàtics geogràficament, iniciem un llarg descens per les pistes d’esquí que ens permetrà descobrir tot allò que molts segurament baixen esquiant durant l’hivern. Atenció a la part final de la baixada, un cop arribem a la zona del Bosc de Colells, doncs el pendent és força pronunciat en algun punt. Finalment, retornem al punt de sortida al Grau Roig.

Descarrega't el track
Dificultat
Difícil
Altitud
+900 m
Distància
22 km
Temps
3h30 min
Aigua
No
Observacions

SECTOR GRAU

    Circular. BTT, E-Bike, Gravel.