Es tracta d’una ruta fàcil de seguir i sense cap dificultat tècnica però que requerirà d’una preparació física mitjana per enfrontar el fort desnivell amb garanties i alguns trams on el pendent és ben pronunciat. Trobarem tanques per al bestiar que tancarem al nostre pas.

Sortirem de l’aparcament contigu a la carretera dels Cortals on trobarem el plafó de la Vall de Madriu-Perafita-Claror i les indicacions de la ruta pic de l’Alt del Griu. La ruta és molt fàcil i evident, només trobarem una cruïlla anunciant el camí del Bosc del Campeà i on seguirem les indicacions al pic de l’Alt del Griu.
És una pujada constant, primer dins el bosc, i més tard, ja sense la protecció dels arbres per la senda ben fressada que ens portarà fins la collada d’Entinyola des d’on ja podrem veure el rocós cim de l’Alt del Griu. Tota l’estona seguirem les marques grogues del CC i les nombroses fites a la part més alta. Les vistes en aquest punt son espectaculars, especialment quan arribem al cim, lloc on valdrà molt la pena fer una aturada si el temps acompanya.

Descarrega't el track
Dificultat
Mitjana
Altitud
Sortida: 1.890 m. Màxima: 2.875 m
Distància
4,2 km
Temps
2.15 h
Tipologia
CC
Aigua
No
Observacions
Aigua no potabilitzada.
Desnivell +: +985 m. Desnivell -: 0 m.