La Joiosa, la llegendària espasa de Carlemany a la qual se li atribueixen poders màgics, ha desaparegut! Les sospites apunten a la Societat Thule, de caràcter ocultista nazi. Qui sap què farien amb el poder de la relíquia! Has de recuperar-la per a resguardar-la a Encamp, el lloc històric que li correspon. Però atenció! Algú més està darrere d’ella! Seràs capaç de seguir el seu rastre, atrapar el lladre i esbrinar el misteriós passat de la Joiosa?

Escape room urbà que es juga pels carrers d’Encamp en primera persona. Una trepidant aventura per Encamp fins a aconseguir la màgica i totpoderosa espasa de Carlemany: “La Joiosa”.

Ajuda a la Clío a trobar l’espasa de Carlemany mentre tracta de descobrir qui està darrere d’una estranya societat secret que roben relíquies històriques de gran valor i que té alguna cosa a veure amb el passat de la seva família ... i el seu propi present.

Escape city de 6 hores aproximadament de durada. Per jugar has de venir a l’Oficina de Turisme d’Encamp i comprar la caixa amb el joc, descarregar-te l’app al mòbil que et guiarà i t’ajudarà en cas que ho necessitis i escollir quina aventura vols viure mentre descobreixes els racons més emblemàtics d’Encamp. El joc està dividit en tres capítols, així si no acabes el joc en un dia sempre pots tornar a acabar-lo, continuaràs a partir d’on l’has deixat.

Activitat destacada