Escapeland Andorra

El primer escape país del món

Andorra Escapeland és un joc apte per a tots els públics, per jugar amb la teva família o amb els teus amics els 365 dies de l’any i que et permetrà descobrir Andorra. Repartits per tot el territori andorrà s’amaguen enigmes que si vols pots anar descobrint. Hi ha set enigmes, un enigma diferent a cada parròquia.

Si t’atreveixes a jugar i ets capaç de resoldre els set enigmes i timbrar els set segells en el teu passaport podràs accedir a “l’Andorra Escapeland Final”.

Enigma d’Encamp “El camí de l’ossa”

Els camins d’Encamp amaguen un gran misteri. Fa molts anys una ossa va posar-ho tot de cap per avall. Ara ha tornat i hem de seguir el seu rastre per descobrir on s’amaga. T’atreveixes a buscar-la?.

A la vila d’Encamp, encara que no ho sembla a simple vista, està ple de petits detalls que marquen i donen pistes del pas de l’ossa. És responsabilitat dels investigadors i exploradors analitzar-los fins al mínim detall.

No és la primera vegada que l’ossa passa per Encamp. Hi ha nombroses llegendes i balls històrics que ho commemoren. Però aquesta vegada, només els que sàpiguen trobar les distàncies exactes a la que es troba l’ossa aconseguiran trobar-la. Segueix tots els rastres que trobaràs a les fitxes i utilitza el metre per aconseguir-ho.
Enigma del Pas de la Casa “El secret del comerciant”

La proximitat amb la frontera fa que el Pas de la Casa sigui el lloc idoni per amagar qualsevol secret. Han aparegut unes monedes d’un comerciant que contenen les claus per trobar un tresor inigualable. Creus que el podràs trobar? No perdis temps i sigues el primer a localitzar-lo.

Després d’anys de recerca, per fi, el tresor del Pas de la Casa ha estat descobert, però ningú ha aconseguit obrir-lo encara. Les nostres investigacions conclouen que el comerciant que el va amagar també va ocultar per tota la ciutat les claus que obren el cofre.  En aquesta caixa hem recopilat tot el material que creiem que és imprescindible per trobar el codi que desbloqueja el tresor. Segur que les monedes hi juguen un paper clau. Segueix el camí del mapa en la recerca de les claus que et permetran obrir el cofre i aconsegueix el teu objectiu. Seràs capaç?

Vols saber quins són els altres enigmes?
Consulta el següent enllaç:
https://andorraescapeland.com/

Molta sort i endavant!

Activitat recomanada per a:

  • Famílies