Museu Nacional de l’Automòbil

Al Museu Nacional de l’Automòbil tens l’oportunitat de veure com han evolucionat els vehicles des de l’aparició de la màquina de vapor Pinette al 1885 fins als models més destacats d’aquesta indústria que van aparèixer a la segona meitat del segle XX.

Al Museu Nacional de l’Automòbil tens l’oportunitat de veure com han evolucionat els vehicles des de l’aparició de la màquina de vapor Pinette al 1885 fins als models més destacats d’aquesta indústria que van aparèixer a la segona meitat del segle XX. 80 cotxes, 60 motos, 100 bicicletes i tota mena d’objectes relacionats amb el món de l’automoció formen part del fons d’aquest museu, que pot presumir de tenir una de les col·leccions més importants del sud d’Europa. I el millor de tot és que no només coneixeràs els diferents vehicles, sinó que també com s’usaven per transportar persones i mercaderies per tot el món.
Entrada normal: 5 €

Entrada reduïda: 2,50 €
Suplement de visita guiada: 1,50 €

Parcialment accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Visites guiades amb reserva prèvia o visites lliures amb audioguia. Activitats per a escolars i famílies.

Central de reserves: Tel. (+376) 839760

On?

Av. de Joan Martí, núm. 64. AD200 Encamp

Email

museuandorra@gmail.com

Telèfon

(+376) 832266

Lloc web

https://www.museus.ad

Tot l'any