Museu de l’Electricitat (MW)

Vine i acostat al món de l’energia elèctrica i descobreix el que ha representat a la història d’Andorra.

Vine i acostat al món de l’energia elèctrica i descobreix el que ha representat a la història d’Andorra. Podràs conèixer els principis de l’aprofitament de les aigües a Andorra, des del repte que va suposar per a la primera empresa hidroelèctrica de les valls a principis del segle XX la creació de les infraestructures de tot un país. També podràs conèixer de prop com funciona el sistema que subministra electricitat a Andorra i descobrir de manera didàctica les aplicacions i les característiques d’aquesta energia.

Aquest museu es troba a la centra hidroelèctrica de FEDA, la principal responsable de la producció d’energia elèctrica a Andorra. Val la pena visitar l’edifici mateix, ja que està considerat patrimoni d’interès cultural del Principat d’Andorra. Durant la visita al museu podràs veure com funcionen les turbines que generen electricitat i diverses exposicions.

El Museu de l’Electricitat es divideix en exposicions temporals i permanents que t’ofereixen una visió global del fenomen de l’electricitat a Andorra. En aquest museu hi ha una sala dedicada als experiments didàctics interactius i hi podràs observar, mitjançant una gran finestra, la sala de màquines, a on es troben els tres generadors de la central.

Entrada normal: 5 €
Entrada reduïda: 2,50 €
Suplement de visita guiada: 1,50 €

Accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Visites lliures, guiades i audioguiades. S’aconsella fer reserva prèvia per a grups de més de 10 persones. Activitats i quaderns escolars didàctics per a primària i secundària. El museu disposa de botiga.

On?

Av. de la Bartra, s/n. AD200 Encamp

Email

fedacultura@feda.ad

Telèfon

(+376) 739111

Lloc web

https://www.fedacultura.ad

Tot l'any