XVIII Trofeu de gimnàstica rítmica d'Encamp

 

La sala polivalent del Complex d'Encamp serà l'escenari, aquest dissabte, 7 de març, a partir de les 10 hores, del XVIII Trofeu de gimnàstica rítmica d'Encamp, un esdeveniment ja consolidat a la nostra parròquia i que forma part, enguany, del programa d'activitats d'Encamp Vila Europea de l'Esport 2020.

En aquest esdeveniment esportiu hi participaran 60 gimnastes repartides en diferents categories i aparells. La categoria prebenjamí i la benjamina, executaran exercicis de mans lliures, la categoria alevina amb el cèrcol, les infantils amb la pilota i, finalment, la categoria júnior/sènior hauran de realitzar els seus exercicis amb maces.

Els clubs participants en el XVIII Trofeu de gimnàstica rítmica d'Encamp seran el FC Rítmica Ordino, el Club Rítmica Serradells, la Rítmica GAEE, el Club Rítmica El Vendrell i els amfitrions, el SAE Rítmica Encamp. A més, també participaran gimnastes prejúniors de la Federació Andorrana de Gimnàstica i l'equip d'iniciació del SAE Rítmica Encamp que faran una exhibició.

Cal destacar que en aquest torneig serà la primera vegada a la temporada on les gimnastes competeixen de forma individual.

Preu