Vuelta a Espanya - Afectacions al trànsit a Encamp el 28 d'agost

· L'accés rodat estarà tallat a l'avinguda de la Bartra, la carretera del Nou Vial, l'avinguda de François Mitterrand (des de la Repsol fins a l'Ecler) i des de l'avinguda Torrent Pregó fins a Meritxell. La circulació es tancarà a les 15:30 i fins que passin tots els corredors. De cara al 29 d'agost no es preveuen afectacions a les carreteres o vies d'Encamp.

Imatge d'una edició anterior de La Vuelta a Espanya en el seu pas per Encamp..
Imatge d'una edició anterior de La Vuelta a Espanya en el seu pas per Encamp.
  • Vuelta a Espanya - Afectacions al trànsit a Encamp el 28 d'agost
  • 2023-08-28T00:00:00+02:00
  • 2023-08-29T23:59:59+02:00
  • · L'accés rodat estarà tallat a l'avinguda de la Bartra, la carretera del Nou Vial, l'avinguda de François Mitterrand (des de la Repsol fins a l'Ecler) i des de l'avinguda Torrent Pregó fins a Meritxell. La circulació es tancarà a les 15:30 i fins que passin tots els corredors. De cara al 29 d'agost no es preveuen afectacions a les carreteres o vies d'Encamp.
  • Què? Esports
  • Quan? 28/08/2023 fins a 29/08/2023 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • On? Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

La Vuelta ciclista a Espanya torna a Andorra el 28 i 29 d'agost. Durant el primer dia de l'esdeveniment, dilluns 28 d'agost, hi haurà afectacions al trànsit a l'avinguda de la Bartra, a la carretera del nou vial, a l'avinguda de François Mitterrand (des de la gasolinera Repsol fins a l'Ecler) i des de l'avinguda Torrent Pregó fins a Meritxell. A partir de les 15.30, una hora abans de l'horari previst en què passaran els ciclistes per la zona, es tallarà l'accés rodat a les zones esmentades amb banderes vermelles. El pas s'obrirà de nou un cop hagin passat tots els corredors.

Una hora abans que passin els ciclistes hi haurà el pas de la caravana publicitària de La Vuelta, que oferirà diferents productes promocionals al públic i amenitzarà l'esdeveniment.

De cara a dimarts, 29 d'agost, no hi ha cap afectació prevista a les carreteres i vies d'Encamp. Tot i aquestes previsions, en funció de l'evolució de la carrera la Policia podrà tancar les carreteres i acordar les accions oportunes per garantir la seguretat.

Des del Govern s'aconsella a totes les persones que el 28 i 29 d'agost desitgin desplaçar-se dins del país o vulguin anar a Espanya o França, que tinguin en compte les afectacions viàries (podeu consultar les afectacions de totes les parròquies aquí).