VIII Torneig futbol base FC Encamp

 

El cap de setmana del 8 i 9 de juny, el FC Encamp aplegarà als camps de Prada de Moles i del Complex d’Encamp un total de 50 equips de futbol vinguts de Catalunya i del Principat d’Andorra en categories iniciació, prebenjamí, benjamí i aleví, que realitzaran durant tot el cap de setmana més de 160 partits.

El sistema de torneig és el de lligueta classificatòria a una volta i enfrontament directe segons classificació amb encreuament entre els diferents grups. Tots els partits del campionat es disputaran a una sola part de 15 minuts, sent la durada de la fase final de 2 parts de 12 minuts. En el cas d’empat, es decidirà a tres penals, menys en els equips d'iniciació que jugaran una part de deu minus.

Pel que fa a la distribució dels equips, al camp de futbol 7 del Complex d’Encamp es disputarà el campionat d’iniciació, amb infants de 4 i 5 anys, que començaran a jugar dissabte a les 9 del matí. El lliurament de premis d'aquesta categoria es realitzarà a les 13 hores.

La resta de categories jugaran a Prada de Moles durant tot el cap de setmana. Dissabte els partits començaran a les 9 hores fins a les 14.15 hores, i continuaran a la tarda de 15.30 a 20.45 hores. Diumenge seguirem amb la fase de classificació de 9 a 11.35 hores, i d’11.40 a 13.35 hores es disputaran les finals per a conèixer les posicions de la tercera a la setzena posició. Les finals començaran a disputar-se a les 13.35 hores amb la final de la categoria prebenjamina, i a les 14.05 h es realitzaran les finals d'alevins i de benjamins. El lliurament de premis està previst a les 14.45 hores.

Preu