Vibliosons 2019

Amb motiu del Dia Internacional de la Música, la Biblioteca Comunal d’Encamp organitza, el pròxim divendres 21 de juny a les 20 h, Vibliosons, un tast de vins que anirà acompanyat de composicions inèdites compostes a partir de les sensacions que evoquen el tast d’una ampolla de vi. Vibliosons, un tast de vins que anirà acompanyat de composicions inèdites compostes a partir de les sensacions que evoquen el tast d’una ampolla de vi.

Per aquesta quarta edició, els vins escollits per al tast seran un Clunia Syrah, un Abel Mendoza Jarrarte criança del 2015 i un Casa Silva Carmenere Gran Terroir, que ens explicarà el sommelier de l'Enoteca, José Antonio Guillermo.

Complementarà la vetllada la música amb bases electròniques i la màgia del violí de la violinista Mireia Clua i la teclista i creativa musical Ysa Santaella.

L’activitat és gratuïta i està adreçada a majors de 18 anys. L’aforament està limitat a 25 assistents. Per poder realitzar l’activitat s’ha de fer reserva de plaça trucant a la Biblioteca Comunal d’Encamp al 732 704.

Preu