SUSPÈS-Teatre amb 'Nues' de La Companyia És grata

Actualització divendres 13/03/2020 14:06h: En motiu de les mesures preventives decretades pel Govern es suspenen totes les activitats culturals, esportives, educatives i lúdiques, entre altres, organitzades pel Comú fins a nou avís. Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració i comprensió.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La sala de festes del Complex d'Encamp serà l'escenari, el pròxim dijous 26 de març, de l'obra de teatre Nues, de La Companyia És Grata, una comèdia protagonitzada per Isa Rivero, Elisenda Palomares, Rosa Porqueres i Joan Sans, que barreja el cinema, l'èxit, les relacions de parella i els diferents punts de vista de com veure la realitat.

Tot comença amb el procés creatiu d'un llargmetratge. El seu director, Juanma Casero, explica que "és la història d'un director de cinema que està a punt de rodar la seva segona pel·lícula després que la primera fos una veritable obra mestra. En el moment previ al rodatge es troba amb les tres dones de la seva vida: la protagonista, la guionista i la productora, i tot això genera un embolic entre tots els personatges".

Les entrades de 'Nues' es podran comprar a partir de dimarts, 10 de març, a les 9 hores en aquest enllaç al preu de 12 euros.

Preu