Taller intergeneracional sobre l'aplicació mòbil de l'Uclic per a la gent gran

  • Què? Gent gran
  • Quan? 10/05/2023 de 15:00 a 16:00 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • On? Cafè del Poble, Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

 

Aprèn a reservar l'Uclic des del teu mòbil i gaudeix així del transport a la demanda d'Encamp amb total facilitat!

El Comú d’Encamp ofereix un taller pràctic intergeneracional entre joves i gent gran per donar a conèixer totes les funcionalitats de l’aplicació mòbil que disposa l'Uclic, el servei de transport a la demanda d’Encamp.

Durant l’activitat, els usuaris de l’Espai Jove de la parròquia ensenyaran a la gent gran a utilitzar la plataforma mostrant-los les diferents possibilitats que permet, com la reserva en línia, que es pot fer de forma directa des del mòbil.

La iniciativa pretén facilitar l'accés tant del servei com de l'aplicació a tots els ciutadans i, alhora, fomentar una activitat conjunta entre els dos col·lectius fent que convisquin i comparteixin impressions.

El taller és gratuït i comptarà amb un total de tres sessions. La primera tindrà lloc el 10 de maig al Cafè del Poble, a les 15 h, la segona i la tercera es faran al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp els dies 17 i 31 de maig, també a les 15 h. Les places són limitades, per tant, cal fer inscripció prèvia a La Valireta o trucant al 731 670.

Preu