Taller de robòtica a Encamp

A càrrec d'Univers Quark
  • Quan? 26/09/2018 de 17:30 a 19:30 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • Assistents Públic familiar - Infants a partir de 7 anys. Activitats gratuïta Places limitades.
  • On? Biblioteca Comunal d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

La Biblioteca comunal d'Encamp ens proposa, pel pròxim dimecres 26 de setembre, un taller de robòtica a càrrec d'Univers Quark, una activitat d'uns cinquanta minuts de durada que ens oferirà una aproximació als automatismes de la robòtica i la seva programació.

En finalitzar el taller, pensat per a un públic familiar i per a infants i joves a partir dels 7 anys, els assistents sabran diferenciar entre el mecanisme d'un autòmat, un divertit robot de llauna, i uns aparells que disposen de diferents característiques que els fan reconèixer el seu entorn a prendre alguna decisió pel seu compte.

Els aparells utilitzats durant el taller són petits artefactes que disposen de reconeixement tàctil, visual o acústic. A més, també podrem veure en acció robots humanoides, que disposen d'una memòria resident per executar diferents moviments enregistrats.

L'activitat és gratuïta i es realitzarà en dos torns, un de 17.30 a 18.30 h i l'altre de 18.30 a 19.30 h. Com que les places són limitades, els interessats s'han d'inscriure a la recepció de la biblioteca, a través del correu electrònic biblioteca@encamp.ad o bé per telèfon al 732 704.

Preu