Sortida a Les Tres Fronteres - Rutes de tardor guiades a Encamp i El Pas de la Casa

Gaudeix del patrimoni natural d'Encamp i del Pas de la Casa amb les rutes i sortides guiades que proporciona el Departament de Turisme de la parròquia del 7 d'octubre a l'1 de novembre. Entre els espais emblemàtics que podràs visitar hi ha: Les Tres Fronteres, Ensagents, l'Estany Moreno, el Cap dels Agols, l'Alt del Griu, el Tomb de les Neres i els Orris. A més, trobaràs tres itineraris de vies ferrades als Clots de l'Aspra, el Coll dels Isards i el Bony d'Envalira. El cost de les sortides és de 5 euros cada una i l'aforament és limitat, per tant, cal fer inscripció prèvia a les Oficines de Turisme d'Encamp i del Pas de la Casa.
  • Sortida a Les Tres Fronteres - Rutes de tardor guiades a Encamp i El Pas de la Casa
  • 2023-10-07T09:00:00+02:00
  • 2023-10-07T15:00:00+02:00
  • Gaudeix del patrimoni natural d'Encamp i del Pas de la Casa amb les rutes i sortides guiades que proporciona el Departament de Turisme de la parròquia del 7 d'octubre a l'1 de novembre. Entre els espais emblemàtics que podràs visitar hi ha: Les Tres Fronteres, Ensagents, l'Estany Moreno, el Cap dels Agols, l'Alt del Griu, el Tomb de les Neres i els Orris. A més, trobaràs tres itineraris de vies ferrades als Clots de l'Aspra, el Coll dels Isards i el Bony d'Envalira. El cost de les sortides és de 5 euros cada una i l'aforament és limitat, per tant, cal fer inscripció prèvia a les Oficines de Turisme d'Encamp i del Pas de la Casa.

Ruta per una de les muntanyes més altes del país, coneguda com la muntanya de les Tres Fronteres a causa de la seva ubicació, on es fa visible França, Espanya i Andorra.

La portella Blanca es tracta d’un dels pics més espectaculars dels Pirineus amb grans vistes panoràmiques que fan visible la Pica d'Estats (3.143 m).

Aquesta ruta presenta un recorregut de nivell mitjà amb 10 km i 575 m de desnivell de pujada + 575 m de baixada. El temps aproximat per dur a terme la ruta és d'unes 5-6 hores.

La sortida serà des de l’Oficina de Turisme del Pas de la Casa.

Material obligatori: Calçat de muntanya, roba de muntanya d’abric, impermeable, motxilla, ulleres de sol, aigua i menjar.

Material recomanat: Bastons de trekking, crema solar, gorra, guants i gorro si fa fred i medicaments personals.

Preu

5 euros (aforament limitat)