Sélectionné, obra de teatre de la Saison Culturelle amb l'actor Amir Haddad

La col·laboració entre el comú d'Encamp i l'Ambaixada Francesa ens porta l'obra teatral Sélectionné. Com cada any, en el marc de la Saison Culturelle, la parròquia encampadana acull una obra en francès que es representarà a la Sala de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural.
  • Sélectionné, obra de teatre de la Saison Culturelle amb l'actor Amir Haddad
  • 2023-11-16T21:00:00+01:00
  • 2023-11-16T22:30:00+01:00
  • La col·laboració entre el comú d'Encamp i l'Ambaixada Francesa ens porta l'obra teatral Sélectionné. Com cada any, en el marc de la Saison Culturelle, la parròquia encampadana acull una obra en francès que es representarà a la Sala de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural.

L'obra Sélectionné compta amb la interpretació del conegut actor Amir Haddad, que interpreta al nedador Alfred Nakache i mostra el seu increïble destí.

Alfred és un d'aquells herois moderns d'història poc coneguda. Nen de Constantine i tolosà d'adopció s'acaba convertint en el millor nedador francés dels anys 40. Quan està en el millor moment de la seva carrera, el protagonista és detingut per la Gestapo i posteriorment deportat.

Durant el seu captiveri, Alfred continua amb la seva passió i intenta fer més amens els dies nedant a les piscines insalubres del camp d'Auschwitz, d'on malauradament la seva dona i la filla no van poder sortir mai. Per honorar la seva memòria, aquest supervivent de l'horror decideix alçar-se i reprendre la competició.

Després de molt d'esforç, Alfred aconsegueix recuperar el títol de Campió de França i torna a representar de nou el seu país als Jocs Olímpics.

Preu

20 € entrada general · 10 € Carnet Jove · 5 € carnet d'estudiant