Projecció de la pel·lícula d'animació "El Petit Príncep" al Pas de la Casa

 

La Biblioteca Comunal del Pas de la Casa ens porta una nova activitat, en aquesta ocasió, la projecció de la pel·lícula d'animació 'El Petit Príncep', de Mark Osborne, que tindrà lloc el pròxim divendres 6 d'abril a les cinc de la tarda a la sala de congressos del Centre Esportiu del Pas de la Casa.

Aquesta pel·lícula és una adaptació del llibre de Saint-Exupéry, i agafa elements del conte per a crear una història original que se centra en una nena petita que s’està preparant per entrar en una important acadèmia. Impulsada per la seva mare, la petita es programarà un estiu dedicat als estudis però, coneixerà el seu excèntric veí que li ensenyarà tot un món de fantasia i li explicarà les seves aventures amb el Petit Príncep.

L'activitat, adreçada al públic familiar, és gratuïta.

Prèviament, durant tot el dia, la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa oferirà una exposició bibliogràfica sobre "El Petit príncep", on es podrà trobar exemplars en diferents idiomes del famós llibre d'Antoine Saint-Exupéry. El motiu de la mostra és la celebració del 75è aniversari de la publicació d'aquest llibre.

Preu