Projecció de curtmetratges i col·loqui amb els creadors

Mostra d'alguns dels projectes audiovisuals amb segell andorrà més destacats dels darrers anys i col·loqui posterior amb els creadors.

"Encamp Vila Europea de l'Esport", d'Albert Benaiges – Publicitat / 2’ Espot promocional realitzat per la productora audiovisual Alcafilms.

"Le Blizzard", d'Àlvaro Rodríguez Areny – Ficció / 12’ Segona Guerra Mundial. Marie es desperta ferida i desorientada enmig d'una tempesta de neu. Davant, un misteriós bosc la separa de la seva filla.

"Ominira - Barbatus", d'Èric Rossell – Videoclip / 4’ Barbatus és un ésser antropomòrfic d’alta muntanya -l’última de les seves espècies- que ha sobreviscut a la degradació imparable del seu hàbitat natural. Amb molta frustració, ha d’afrontar l’últim dia de la seva existència i acceptar la seva pròpia extinció, sense esperança.

"Not Himself Only", de Pol Escalé – Videoart / 2’ Aquest audiovisual de caràcter experiencial pretén explorar la simbiosi entre la natura i l’home.

"Impacto", d'Hector Romance – Ficció / 15’ Sigur intenta donar una sorpresa als convidats de la seva festa d’aniversari, però res succeeix com tenia planificat. Envoltat de situacions límit, el protagonista es veurà empès cap a l’abisme, perdent completament el control.

"Noa Ashti - I Remember", de Qucut – Videoclip / 4’ Videoclip de la 1a cançó de l’artista Noa Ashti.

"Awake", d'Alfons Casal (Estrena) – Ficció / 10’ Una nit d'alcohol, sexe i drogues no desitjades acabarà despertant una història tèrbola que un home creia morta i enterrada. Literalment. Neo-noir, món oníric i feminisme es donen la mà en aquest thriller psicològic.

Activitat gratuïta però cal treure entrada · Places limitades. El mateix dia de l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.

Reserva la teva entrada al web del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad).

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisicióde dos entrades per operació.

Preu