Encamp en Clau de Llum "La màgia de la llum i la música a Engolasters"

Espectacle lumínic i musical projectat damunt de la natura. Amb la participació de l'Esbart Sant Romà i actuació musical de Lewis Enma & The BCN Fireballs
  • Què? Activitats culturals
  • Quan? 07/07/2022 de 22:00 a 23:30 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • Assistents Per a tots els públics
  • On? Llac d'Engolasters
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

 

En el marc del cicle Encamp en Clau de Llum, dijous 7 de juliol serà el torn de l’espectacle “La màgia de la llum i la música a Engolasters”. Una creació musical i lumínica original que transportarà a l’espectador al bell mig de la natura, dins d'un bosc màgic, amb el so dels animals i un petit itinerari que es succeeix pels arbres jugant amb la geometria. És una instal·lació efímera, molt respectuosa amb la natura i l’entorn i que es podrà gaudir només la nit del dijous.

La projecció lumínica i musical damunt de la vegetació dels voltants del llac d’Engolasters, continuarà amb l’actuació de l’Esbart Sant Romà amb la peça Encís i finalment amb l’actuació musical de Lewis Enma & the BCN Fireballs.

El vespre a Engolasters començarà a les 22 h de la nit i  es podrà arribar fins al llac amb autobús des del centre d’Encamp. La sortida serà a les 21 h des de davant de l'edifici Rosaleda. L'activitat és gratuïta i inclou el transport.

Des del comú s’ha preparat un refrigeri per a tots els assistents per gaudir-ne durant l’espectacle.

La creació lumínica que es projectarà compta amb la col·laboració de l’artista audiovisual Tom Carr, reconegut expert internacional en el món audiovisual i Slide Media.

Lewis Enma & The BCN Fireballs són garantia de festa, bogeria i talent amb un xou que engloba des de finals dels 50's fins a mitjans dels 60's, emulant amb un toc personal, els enèrgics èxits dels artistes més reconeguts de l'època.

L'Esbart Sant Romà amb la peça Encís deleitarà al públic amb una dansa poètica que connecta amb la natura i l'entorn màgic del llac.

 

Consulteu tota la programació de l'Encamp en Clau de Llum

Preu