Presentació del llibre 'Manual definitivo del Ayuno Intermitente'

  • Quan? 24/09/2021 de 19:00 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • On? Sala de Festes del Complex d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Marc Romera Alvarez presentarà el seu llibre, 'Manual definitivo del Ayuno Intermitente', el proper divendres 24 de setembre a la Sala de Festes del Complex d'Encamp, a les 19 h.

El llibre de Romera pretén resumir d'una manera directa i concisa tots els beneficis d'aquesta pràctica mil·lenària per a la nostra salut, al mateix temps que aporta fonts fiables i estudis científics recents que contribueixen a donar veracitat i donar suport a tota la informació i el coneixement contingut a dins de la publicació. A més, respon d'una manera amena i convincent tots els dubtes relacionats amb aquesta estratègia, protocol o hàbit.

A través del llibre es responen algunes qüestions com les següents:
- T'agradaria conèixer tots els secrets que envolten al dejuni intermitent i li estan conferint cada dia que passa una major fama?
- T'agradaria conèixer la diferència entre el dejuni intermitent i el dejuni prolongat?
- T'agradaria conèixer com iniciar-te en aquesta pràctica de manera segura i com perpetuar els seus beneficis a través de l'alimentació?
- T'agradaria conèixer per què l'autofàgia (un procés vinculat al dejuni) li va servir al Japonès Yoshinori Ohsumi a guanyar el premi Nobel el 2016?
- T'agradaria sentir-te ple d'energia, perdre pes i guanyar salut d'una manera fàcil?

 

SOBRE L'AUTOR

Marc Romera Álvarez, va néixer el 05 de novembre de 1989, a Canillo, Andorra. Després de completar la seva formació acadèmica i acreditar professionalment com a entrenador personal, va aconseguir obtenir també, després de diversos anys d'investigació i estudi, diferents especialitzacions reconegudes per organitzacions internacionals en diverses disciplines, entre les quals destaca un Màster en Nutrició Esportiva, un grau superior en entrenament personal, diverses titulacions en el camp de la nutrició i dietètica, PNIE, Entrenament funcional, direcció de centres esportius i fins i tot altres reconeixements en camps relacionats amb la programació neurolingüística i el Coaching transpersonal, sent la més destacada un mestratge internacional en comunicació assertiva, intel·ligència emocional i lideratge. Sens dubte tot un seguit formacions i coneixements que van conduir a Marc a créixer professionalment i personalment fins a descriure a si mateix com un "coach Integral".

Actualment, des de fa ja diversos anys, Marc és fundador i director executiu de la seva empresa de serveis "Elite Fitness Andorra" enfocats a optimitzar i garantir una millora de la salut, de manera holística i integral; oferint tota mena d'estratègies i coneixements i també recolzant-se en la seva extensa experiència de més de 14 anys en el sector, per millorar la vida dels seus clients.

Entre les seves aficions destaquen l'esport, la lectura i l'escriptura. De fet ha publicat amb anterioritat 2 llibres del gènere de creixement personal titulats "La Felicitat en les teves Mans" i "El Manual de l'èxit interior" sent "El Manual definitiu del dejuni intermitent" el seu primer exemplar enfocat a millorar la salut. A més també ha escrit per a diversos mitjans de comunicació andorrans i fins i tot ha participat en diferents conferències al llarg dels anys.

Entusiasta, apassionat, ambiciós, gran treballador i professional impecable, així ho descriuen els seus afins i persones properes.

Preu