Obertura inscripcions activitats esportives curs 2018-2019

Les Escoles Esportives són un programa d’esport extraescolar que també funciona en període de vacances escolars, i que pretén oferir als ciutadans de la parròquia una proposta d’activitats de tot tipus per tal que els infants i joves puguin continuar amb la seva formació no només esportiva sinó també personal.
  • Obertura inscripcions activitats esportives curs 2018-2019
  • 2018-09-03T08:00:00+02:00
  • 2018-09-14T20:00:00+02:00
  • Les Escoles Esportives són un programa d’esport extraescolar que també funciona en període de vacances escolars, i que pretén oferir als ciutadans de la parròquia una proposta d’activitats de tot tipus per tal que els infants i joves puguin continuar amb la seva formació no només esportiva sinó també personal.
El curs 2018-2019 de les activitats esportives del Comú d’Encamp obre inscripcions el pròxim dilluns, 3 de setembre, amb un complet programa d’activitats per a infants, joves, adults i gent gran elaborat pel Departament de Joventut i Esports.

Pel que fa als infants i joves d’Encamp podran escollir entre activitats aquàtiques com l’escola i el club de natació, canoa caiac, waterpolo i natació de nadons, arts marcials a escollir entre taekwondo, judo, karate, kung-fu  i Budo Taijutsu, una àmplia oferta d’esports col·lectius amb futbol, futsal, rugbi, handbol, vòlei i futsal PVE.93 com a novetat i d’altres esports individuals com el tennis taula, la gimnàstica rítmica i la gimnàstica artística, el baby-gym o el tir amb arc.

Els infants i joves del Pas de la Casa podran accedir a diferents activitats, com les aquàtiques, amb l’escola de natació i natació per nadons, esports col·lectius amb futbol i bàsquet 3x3, o altres esports com el karate, el Diverti Ioga o la dansa, novetat d’aquest curs.

Pel que fa als adults, a Encamp podran triar entre activitats aquàtiques amb natació per a adults, manteniment aquàtic i canoa caiac, arts marcials amb les activitats de kung-fu i Sanda, judo, Budo Taijutsu i Krav Maga, esports col·lectius amb handbol, vòlei i bàsquet, i altres esports com el tennis taula, el tir amb arc i la gimnàstica artística. Al Pas de la Casa, en aquest curs s’introdueixen com a novetat les activitats de natació de perfeccionament i de natació d’iniciació.

Quant a la gent gran d’Encamp, comptarà amb la possibilitat de realitzar activitats aquàtiques.

A més, el Comú d’Encamp també posa a disposició dels ciutadans espais lúdics i educatius adaptats a totes les edats. Així, existeix l’Àrea de Jovent, tant a Encamp com al Pas de la Casa, per a infants entre els 6 i els 11 anys (fins als 12 anys al Pas de la Casa); l’Espai Jove, dirigit a joves amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys, i el Punt d’informació Juvenil, per a joves de 18 a 30 anys.

Inscripcions i preus

Les inscripcions es poden formalitzar a partir del 3 de setembre a les recepcions dels centres esportius de la parròquia d’Encamp, excepte en el cas de les Àrees de Jovent que ja té obertes les inscripcions.

Pel que fa a les activitats d’infants i joves, tindran inici el 17 de setembre i s’allargaran fins al 14 de juny del 2019. El preu per una activitat és de 156,65 euros el curs, sent de 296,20 euros si es realitzen dues activitats i de 212,85 euros per a la tercera activitat. Tanmateix, els titulars del Carnet Jove i els socis del Club Piolet podran gaudir d’un 10% de descompte. A més, hi haurà un 20% de descompte per al segon germà.

Els adults i la gent gran començaran les activitats el 24 de setembre i s’allargaran fins al 14 de juny del 2019. Les activitats dels adults tenen un cost de 109,45 euros/trimestre per activitat per als socis i de 133,55 euros/trimestre per als no socis. Per la gent gran el preu de l’activitat és de 10 euros/trimestre i l’inici de les activitats s’inicia el pròxim 1 d’octubre.

Preu