Musical infantil "La sireneta" a Encamp

La sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp serà l'escenari del musical infantil La sireneta de la companyia Magatzem d'Ars, un espectacle que segons el seu director, Albert Pueyo, mostra el conte des d'una altra perspectiva, sempre mantenint la filosofia del relat original i els seus personatges, a través d'un treball interpretatiu molt acurat i de gran bellesa visual.

L'obra explica la història d'Ariel, una jove sirena que viu amb els seus amics al fons del mar. El dia del seu aniversari, la sireneta veu una nau governada pel príncep Èric i s’enamora immediatament d’ell. Llavors demana al seu pare, el déu Posidó, que li doni uns peus per sortir de l’aigua i conèixer el príncep. Posidó s’hi nega, perquè no vol que la seva filla sigui víctima de la barbàrie dels humans. La bruixa del mar ho aprofita per fer un tracte amb Ariel; li donarà uns peus a canvi de la seva veu. Si abans de vint-i-quatre hores la sireneta aconsegueix un petó d’amor del seu estimat, recuperarà la veu. Si no ho aconsegueix, la bruixa es quedarà amb la seva ànima per sempre més.

La sireneta és una obra dirigida al públic familiar que es podrà veure el pròxim 12 de maig a les cinc de la tarda. Les entrades es poden comprar, a partir del 23 d'abril, a l'entitat col·laboradora Morabanc a través de www.morabanc.ad/entrades a un preu de 5 euros per als adults, sent l'entrada gratuïta per a infants i joves amb reserva prèvia

Preu