Musical infantil "El mag Merlí"

A càrrec de la companyia de teatre Veus-Veus
  • Quan? 09/11/2019 de 17:00 a 18:00 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • Assistents Per a un públic familiar Entrada: 5 euros els adults / gratuiïta pels infants i joves, prèvia reserva d'entrada
  • On? Sala de festes del Complex d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

 

La sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp serà l'escenari del musical infantil "El mag Merlí" de la companyia Veus-Veus, una adaptació musical del gran clàssic amb personatges fantàstics i cançons en directe.

La història ens explica que el Mag Merlí, per tal de protegir Anglaterra, encanta l’espasa màgica Excalibur, clavant-la en una pedra, i només la desclavarà aquell que sigui rei d’Anglaterra. Artur, un jove que vol ser cavaller, desclava l’espasa de la pedra i es converteix, així, en el nou rei. Però per a ser un bon rei, Artur haurà d’apreciar els diferents elements de la natura, els animals... I desfer-se dels perills del seu país, com els gegants i la malvada bruixa Morgana.

"El Mag Merlí" és una obra dirigida al públic familiar que es podrà veure el pròxim 9 de novembre a les cinc de la tardaLes entrades es poden comprar i reservar en aquest enllaç, a partir del dilluns 14 d'octubre a les 9 hores, a un preu de 5 euros pels adults, sent l'entrada gratuïta per a infants i joves amb reserva prèvia.

Preu