Musical infantil “El Pot Petit”

Un espectacle molt festiu i especial que combina la música, els titelles, les danses i amb el que petits i grans passaran una molt bona estona. En aquest concert podreu gaudir de la música en directe amb vuit músics a l’escenari: baix, bateria, guitarra, piano/violí, trompeta, trombó, titellaire i veus, i escoltar cançons amb diversos estils musicals que formen part dels seus quatre discos amb temes propis: “Canta amb el Pot Petit”, “Ritmes i Rialles”, “A l’aventura!” i “El Pot Petit – 10 anys”.

La Jana i en Pau s’han proposat que no quedi cap nen i nena, cap mare, pare, avi i àvia i animals haguts i per haver, sense poder viure una aventura! Res de quedar-se tancats a casa i davant d’una pantalla, ens toca sortir al carrer, a les places del poble i cuitat a compartir noves aventures. I és que les aventures d’en Pau, la Jana i la seva banda són unes aventures d’allà més musicals que us faran bellugar sense parar!

Edat recomanada: Per a tota la família en especial per a nens i nenes de 2 a 8 anys.
Durada: 70 minuts

Les localitats s'han reduit al 30% de la capacitat de la Sala de Festes i s'han programat dues sessions, una dissabte a les 11 h  i una altra a les 16.30 h.

Les entrades es posaran a la venda a partir de les 9 h del matí del dia 17 de maig a www.comuencamp.ad i a la Valireta. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a cultura@encamp.ad

Preu de l'activitat: 5 € adults i infants gratuït

Preu