Espectacle 'Momo' - XXIX Saló de la Infància i la Joventut d'Andorra

  • Quan? 30/12/2023 de 17:00 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • On? Sala de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Vivim i eduquem els nostres fills amb pressa. Volem que parlin idiomes i que siguin bons en tot, però els eduquem perquè juguin en llibertat o aprenguin a escoltar? Aquesta és alguna de les reflexions que planteja l'obra 'Momo', de la Companyia Anna Roca.

L'espectacle és l'adaptació de la novel·la teatral de Michael Ende titulada amb el mateix nom. Es tracta d'una oda a fer el badoc i a viure sense presses representada en un espai gens convencional que, a banda de ser bonic, obliga els actors a treballar entre el públic, fent així que els espectadors ja no mirin únicament des del tradicional punt de vista frontal.

L'obra va guanyar l'any 2016 el Premi de la Crítica de Barcelona al Millor Espectacle de Teatre Familiar i ha obtingut tres nominacions als Premis Max de Teatre.

La representació tindrà dos passis (a les 17:00 i a les 18:30) i està recomanada per a majors de 8 anys.


Sinopsi

Tres personatges que viuen dins un jardí botànic abandonat esperen als espectadors per explicar-los la història de Momo, una nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d'un dels béns més preuats que posseeixen les persones: el seu temps. Perquè el temps és vida i la vida resideix al cor. 

Preu

Accés obert a tots aquells infants acompanyats per màxim dos adults i als joves que tinguin l'entrada de dia o l'abonament del Saló de la Infància i la Joventut d'Andorra, fins a completar aforament.