Inscripcions per a les activitats culturals 2019-2020

El Departament de Cultura del Comú d’Encamp ha presentat les activitats culturals del curs 2019-2020 amb un ventall ben ampli d’ofertes per a tots els públics. Les inscripcions es podran formalitzar a partir de dilluns 9 de setembre al departament de Cultura i Afers Socials, situat al carrer de la Valireta.

A Encamp, els infants podran participar en activitats relacionades amb diferents modalitats artístiques. En el cas de la música aprendran a tocar la guitarra, el piano i el violí. També tenen la possibilitat de realitzar classes de dibuix i pintura o de manualitats, teatre musical i com a novetat, enguany s'incorporen classes de sevillanes.

Els infants del Pas de la Casa també podran gaudir d’activitats culturals com aprendre a tocar la guitarra o la bateria, fer dansa contemporània Kids o exercir el cos amb classes d’expressió corporal.

Pel que fa als adults, l’oferta inclou des de treballs manuals com el tapís oriental, el brodat, la costura, la punta de coixí, el patchwork, la restauració i la pintura decorativa, les manualitats, dibuix i pintura o aquarel·la, croquis i scrap. Com a novetat d’aquest curs es faran classes de sevillanes. El ball en línia, la coral de Sant Miquel i l'Esbart Sant Romà d'Encamp completen l’oferta d’activitats culturals per adults.

Per la gent gran s’ofereixen diferents tallers, com el de manualitats, de memòria, de costura i el taller d’esports on es realitzarà gimnàstica de manteniment i tonificació o relaxació i Pilates, amb la incorporació d'un nou grup de treball en aquestes dues modalitats esportives. A més, s’introdueixen com a novetat el taller d'agulles i llanes i el de macramé i tapís.

Les activitats culturals per al curs 2019-2020 començaran el dilluns 16 de setembre i s’allargaran fins al 12 de juny del 2020. Pel que fa als preus de les activitats infantils seran de 18,50 euros al mes, amb un 50% de descompte el mes de setembre, per vacances de Nadal per Setmana Santa i al mes de juny. A més, s’haurà de realitzar el pagament d’una matrícula per curs de 20,50 euros. Tanmateix, els infants podran gaudir d’un dia de prova de l’activitat escollida per als nous inscrits.

Pel que fa als adults, el preu de la matrícula per curs és de 31 euros, sent gratuïta presentant la targeta Magna. Pel que fa al preu de les activitats serà de 31 euros al mes, sent de 20,50 i 15,50 euros al mes per a una segona i tercera activitat. Els adults també gaudiran d’un 50% de descompte el mes de setembre, per vacances de Nadal per Setmana Santa i al mes de juny i d’un dia de prova de l’activitat escollida per als nous inscrits.

Finalment, el preu per activitat de la gent gran serà de 10 euros el trimestre.

Preu