Inscripcions activitats esportives 2019-2020

El curs 2019-2020 de les activitats esportives del Comú d’Encamp obre inscripcions el pròxim dilluns, 2 de setembre, amb un complet programa d’activitats per a infants, joves, adults i gent gran elaborat pel Departament de Joventut i Esports.

Pel que fa als infants i joves d’Encamp podran escollir entre activitats aquàtiques com l’escola i el club de natació, canoa caiac, waterpolo i natació de nadons, arts marcials a escollir entre taekwondo, judo, karate i kung-fu, una àmplia oferta d’esports col·lectius amb futbol, futsal, handbol i vòlei, i d’altres esports individuals com el tennis taula, la gimnàstica rítmica i la gimnàstica artística, el baby-gym, el tir amb arc i la dansa esportiva com a novetat d’aquesta temporada. Pel que fa als infants i joves del Pas de la Casa podran accedir a diferents activitats, com l’escola de natació, el karate, el futsal, l’handbol, el bàsquet 3x3 o el diverti ioga.

Pel que fa als adults, a Encamp podran triar entre activitats aquàtiques amb natació per a adults, manteniment aquàtic i canoa caiac, arts marcials amb les activitats de kung-fu i Sanda i judo, esports col·lectius amb vòlei i bàsquet, i altres esports com el tennis taula, el tir amb arc, la gimnàstica artística i la dansa esportiva, com a novetat d’enguany. Quant a la gent gran d’Encamp, comptarà amb la possibilitat de realitzar activitats aquàtiques de manteniment.

Tanmateix, els adults d’Encamp i del Pas de la Casa també podran realitzar diferents activitats dirigides, com cycling, zumba, entre d’altres. Aquestes activitats realitzaran una jornada de portes obertes del 16 al 27 de setembre, amb aforament limitat, i començaran l’1 d’octubre.

A més, el Comú d’Encamp també posa a disposició dels ciutadans espais lúdics i educatius adaptats a totes les edats. Així, existeix l’Àrea de Jovent, tant a Encamp com al Pas de la Casa, per a infants entre els 6 i els 11 anys (fins als 12 anys al Pas de la Casa); l’Espai Jove, dirigit a joves amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys, i el Punt d’informació Juvenil, per a joves de 18 a 30 anys.

Inscripcions i preus

Les inscripcions es poden formalitzar a partir del 2 de setembre a les recepcions dels centres esportius de la parròquia d’Encamp, excepte en el cas de les Àrees de Jovent que ja tenen obertes les inscripcions.

Pel que fa a les activitats d’infants i joves, tindran inici el 16 de setembre i s’allargaran fins al 12 de juny del 2020. El preu per una activitat és de 161 euros el curs, sent de 304 euros si es realitzen dues activitats i de 218 euros per a la tercera activitat. Tanmateix, els titulars del Carnet Jove i els socis del Club Piolet podran gaudir d’un 10% de descompte. A més, hi haurà un 20% de descompte per al segon germà, no sent acumulables els descomptes.

Els adults començaran les activitats el 23 de setembre i s’allargaran fins al 12 de juny del 2020. Les activitats dels adults tenen un cost de 112,30 euros/trimestre per activitat per als socis i de 137 euros/trimestre per als no socis. Pel que fa a la gent gran, començaran les activitats l’1 d’octubre, finalitzant el 12 de juny del 2019, i el preu de l’activitat és de 10,30 euros/trimestre.

Les Àrees de jovent per al curs 2019-2020 ja tenen les seves inscripcions obertes, sent els seus preus de 36 euros/mes (els titulars del Carnet Jove i els socis del Club Piolet podran gaudir d’un 10% de descompte i un 20% de descompte per al segon germà), amb un pagament anual de 42 euros per a material pedagògic. A més, s’ofereixen serveis addicionals com el servei d’acompanyament al matí (només a Encamp) per 38 euros/mes, o, al Pas de la Casa, els serveis de cap de setmana per 12,50 euros/dia o bé 6,50 euros/migdia, i el servei festiu per 25 euros/dia.

Preu