Funicamp estiu 2019

El Funicamp és la porta d’entrada a la riquesa i la història de l’entorn i el paisatge pirinenc. En només 25 minuts i després de recórrer més de sis quilòmetres resseguint la vall dels Cortals, s’arriba a 2.502 metres d’altitud, on es poden fer moltes activitats.

Aquest estiu també és el punt de sortida de múltiples rutes a peu i d’excursions amb 4x4 i amb guia. Descobrirem els paisatges d’alta muntanya, tindrem la possibilitat d’albirar marmotes i gaudirem del patrimoni cultural i històric amb una visita a l’Orri del Cubil. En aquest sentit, l’orri ens ofereix una proposta única, gràcies a la descoberta de l’activitat ramadera i de la transhumància sota el guiatge d’un pastor. Acabarem als Pessons, on podem relaxar-nos i gaudir d’unes vistes magnífiques, o fer activitats diverses com senderisme i pesca.

També s’ofereix la possibilitat d’aturar-se a l’estació intermèdia del Funicamp per poder gaudir d’una passejada per la vall dels Cortals, on podrem fotografiar la peculiaritat del seu paisatge rural i de muntanya o fer una via ferrada, diverses rutes a peu o practicar l’escalada al rocòdrom exterior dels Cortals.

Els nostres visitants, a més, poden gaudir d’una proposta de restauració amb ofertes tant a Pessons com al punt de sortida (interior de l’edifici) i d’arribada (les Solanelles) del Funicamp, així com a tot el poble d’Encamp.

A continuació us podeu descarragar el díptic del Funicamp d'aquest estiu, on trobareu els horaris i els preus, així com un mapa.

Preu