Fira Encamp 2022

Neix Enfira’t, la primera fira multisectorial d’Encamp, el cap de setmana del 10 i 11 de setembre de 2022.

Aquest esdeveniments, amb 70 expositors en més de 12.000 m2, us permetrà conèixer a les diferents empreses, associacions i entitats de la parròquia que promocionaran els seus productes i serveis durant tot el cap de setmana amb un programa d'activitats obert per a tots els públics.

Entre la gran varietat empresarial, hi estaran presents sectors com l’automoció, la construcció, entre altres. Podeu consultar AQUÍ el llistat d'empreses, entitats i associacions participants.

Els dies 10 i 11 de setembre, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20h, podreu trobar els expositors instal·lats en diferents punts, des de l’aparcament del Prat de l’Areny fins a l’antic Prat Gran, passant per la sala de congressos del Complex, el pati de l'escola francesa i el passeig de l'Alguer.

Cliqueu AQUÍ per consultar el mapa dels expositors i les zones de la fira.

Durant tot el cap de setmana, es proposa un programa d'activitats culturals, lúdiques i esportives, xerrades organitzat per les entitats de la parròquia i per a totes les edats, així com dues jornades de portes obertes a tots els museus d’Encamp i múltiples exhibicions esportives i actuacions musicals.

S'acaba l'estiu però Encamp té moltes propostes per als caps de setmana de setembre. Reserveu-vos a l'agenda el dies 10 i 11 per passar-los a Encamp!

Espais Firals

 

6 espais firals repartits per la vila

Els espais firals es reparteixen en sis ubicacions, des del nou carrer de Prat Gran de l’Areny, on hi haurà les empreses de construcció, fins a l’aparcament de Prat de l’Areny, on hi haurà les empreses d’automoció, passant pel passeig de l’Alguer on es concentren les empreses d’alimentació, el complex esportiu (l’únic espai interior), el pati de l’escola francesa i la plaça dels Arínsols, que seran les zones multisectorials. Es recomana iniciar el recorregut des de la zona de l’antic Prat Gran.

Convocat el primer concurs de gruistes d’Andorra

Una de les empreses participant a la fira organitza el primer concurs de gruistes d’Andorra que consistirà amb unes proves de precisió, rapidesa i habilitats manipulant una grua torre, concretament la que està ubicada a les obres del nou parc de l’Ossa. Les inscripcions són gratuïtes i es realitzen a l’oficina de Turisme o bé a l’estand de la fira d’Euro Grues. Caldrà demostrar, com a mínim un any d’experiència. El concurs començarà dissabte al matí i s’allargarà durant el cap de setmana en funció dels inscrits.

Programa d’activitats preparat per les entitats i les empreses de la parròquia

Diverses entitats i associacions esportives de la parròquia han organitzat un programa d’activitats per a tots els públics, amb exhibicions, tallers i accions solidàries, com per exemple, els relleus a la piscina del Complex organitzats pel Club Natació Encamp, on tothom que vulgui hi pot participar nedant per una causa solidària.

El Futbol Sala PVE 93, el Club Vòlei Encamp i el club de Tir amb Arc han preparat diverses exhibicions en les que hi podrà participar tothom que vulgui,  es podrà participar a una masterclass i exhibició preparada pel Club Karate d’Encamp a les 11:45 h del dissabte, i una sessió d’Hatha Ioga a les 12 h del migdia de diumenge al Complex. I finalment diumenge al matí hi haurà una masterclass de cycling a la plaça dels Arínsols.

Per a infants i joves hi haurà una zona d’inflables a la plaça dels Arínsols, un circuit de bicicletes i un simulador d’esquí ubicat al patí de l’escola francesa.

Fins a un total de 70 empreses durant tot el cap de setmana participaran a la fira i presentaran els seus nous productes i serveis. Hi haurà un TED Talk, on una de les empreses participants oferirà una xerrada gratuïta per empreses sobre “Transformació digital: Per on començar?”

També hi haurà espai per a la música, dissabte al matí a les 12 h a la plaça dels Arínsols hi haurà concert de “Rokyo”, diumenge al matí serà el DJ Kurt Heisz i diumenge a les 18 h serà el torn de “Black Thursday”.

Signatura de llibres d’Exi i Monismurf, dos joves youtubers residents a Encamp

Dissabte a les 17 h de la tarda a la plaça dels Arínsols hi haurà una la signatura de llibres: “La fiesta inolvidable” de Exi, i “Mask Off” de Mònica Morán (@monismurf), dos joves youtubers residents a Encamp. Per tal d’assistir a la signatura de llibres caldrà retirar l’entrada (gratuïta) a l’estand de l’oficina de turisme per controlar l’aforament limitat a 300 persones.

Portes obertes als museus de la parròquia i visites a la Mosquera

Durant tot el cap de setmana hi haurà portes obertes als museus de la parròquia, el Museu de l’Automòbil (dissabte de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h i diumenge de 10 h a 14 h), el Museu de l’Electricitat (de 10 h a 11:30 h i de 15 h a 17 h, i diumenge de 10 h a 20 h) i Museu Casa Cristo (de 10 h a 19 h i diumenge de 10 a 16 h reserva prèvia al 833 551).

Dissabte dia 10 de setembre també hi haurà les visites guiades i teatralitzades a La Mosquera, per les quals cal fer reserva a l’oficina de Turisme.

 

Més informació:

 

PROGRAMA ENFIRA'T 2022

CARTELL DE L'ENFIRA'T 2022

POST PER XARXES SOCIALS

STORIE PER A XARXES SOCIALS

Preu