Festival de titelles d'Encamp i del Pas de la Casa 2020

La parròquia d’Encamp celebrarà els dies 17 i 18 d’octubre el ja tradicional Festival de titelles, amb dos espectacles per vila durant el cap de setmana.
  • Quan? 17/10/2020 a 17:00 fins a 18/10/2020 a 19:00 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • Assistents Per a tots els públics
  • On? Sala de Festes del Complex d'Encamp i Sala de Festes del Pas de la Casa
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
El tret de sortida el donaran, dissabte 17 d'octubre a les cinc de la tarda, els espectacles "Klé" de Teia Moner, que es farà a la sala de festes del Complex d'Encamp, i "On vas, Moby Dick?" del Centre de Titelles de Lleida, a la sala de festes del Pas de la Casa. Diumenge 18 d'octubre, també a les cinc de la tarda, les famílies podran gaudir dels espectacles "El Monstre de Colors" de la companyia Tutatis - Teatro imaginario a Encamp i, a la mateixa hora al Pas de la Casa, "Klé" de Teia Moner.

Klé - Segons Paul Klee, un dibuix és una línia que surt a passejar. Quina manera més meravellosa ‘entrar en el seu imaginari i caminar amb ell. La dansa, la màgia, la manipulació d’objectes, les titelles, la llengua de signes i el teatre negre ens han permès explorar la seva obra i descobrir el pintor Klee, el músic, el titellaire, l’escultor, el filòsof i el mestre de la Bauhaus.

On vas, Moby Dick - Adaptació lliure del clàssic d’Herman Melville, escenificat per a públic familiar, on les titelles de taula, la projecció d’animacions i les cançons ens endinsaran en la història d’una gran balena blanca, Moby Dick. A en Tim li agrada molt veure el mar. Per això, sempre que pot, visita la seva àvia al seu poble de pescadors. Allí coneixerà la Kalin, una nena de la seva edat, que li explicarà la història de la Moby Dick. Tot jugant i fent volar la imaginació, en Tim i la Kalin reviuran les aventures de la gran balena blanca per lliurar-se dels arpons del capità Ahab i seguir nedant lliure pels 7 mars.

El monstre de colors - El color groc vol dir que estàs content. El blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por... El verd... quin embolic! Cada color representa una emoció, però el saber entendre-les per posar-les en ordre. Adaptació teatre al de “el monstre de colors”, l’obra d’Anna Llenas, amb més de 300.000 còpies venudes i traduïda en 16 idiomes.

Pel que fa a les entrades d’Encamp, es podran comprar, a partir de dilluns 5 d'octubre a les 9 hores, a un preu de 5 euros pels adults, sent l'entrada gratuïta per a infants i joves a l'Edifici de la Valireta. En el cas del Pas de la Casa, com que el públic és només infantil, les entrades són gratuïtes.

Preu