Rigoberta i el Windigo - Festival de Titelles

El comú d'Encamp programa la XXI edició del Festival de Titelles. Dijous i divendres tindrà lloc el programa per a escolars, i dissabte i diumenge hi haurà sis espectacles teatrals per al públic infantil i familiar tant a Encamp com al Pas de la Casa.
  • Rigoberta i el Windigo - Festival de Titelles
  • 2023-10-14T17:00:00+02:00
  • 2023-10-14T18:00:00+02:00
  • El comú d'Encamp programa la XXI edició del Festival de Titelles. Dijous i divendres tindrà lloc el programa per a escolars, i dissabte i diumenge hi haurà sis espectacles teatrals per al públic infantil i familiar tant a Encamp com al Pas de la Casa.

El festival començarà amb sessions per a escolars, el 12 i 13 d'octubre, destinades als escolars d'Encamp, del Pas de la Casa i de diferents centres del sistema espanyol del Principat.
La segona part del festival continuarà el 14 i 15 d'octubre amb sessions obertes a tothom, adreçades principalment al públic infantil i familiar.

 

 

14 d'octubre a les 17 h:
"Rigoberta i el Windigo" · Activitat Cali.
Sala de Festes d'Encamp.

Entrada infantil: 3 euros - Entrada adults: 8 euros.

Compra les teves entrades aquí

Sinopsi: Una comunitat indígena lluita contra el Windigo, una criatura que devora el territori. Una àvia i la seva néta emprenen una aventura per recuperar el que és seu.

Preu