Exposició Véronique Bandry

  • Què? Exposicions i visites
  • Quan? 27/05/2022 a 12:00 fins a 15/06/2022 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • On? Punt d'Informació Juvenil (PIJ) d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

 

La Sala d'Exposicions del Punt d'Informació Juvenil (PIJ) d'Encamp acull des del 27 de maig, i fins al 15 de juny, una exposició pictòrica de l'artista Véronique Bandry. La inauguració es farà a les 12 h i està oberta a tot el públic.

L'exposició es compon d'un total de 25 obres que plasmen diferents indrets del Principat. La tècnica que utilitza Bandry és l'acrílic diluït, una forma de pintar que està a cavall entre l'aquarel·la i l'acrílic tradicional. Aquesta tècnica li permet jugar amb aspectes com l'opacitat i la transparència o l'ombra i la llum.

Un dels trets característics de les pintures de Bandry són els cels blancs, que representa en totes les seves obres com una massa uniforme. Segons l'artista, aquest fet li permet ressaltar els colors, i, alhora, aportar llum i equilibri visual. A més, com que no té el cel per representar les estacions o el temps, posa en context les pintures a través dels colors dels paisatges, la llum o la impressió de calor i de fred que evoca cada color.

Preu