Exposició "Un món de fantasia" d'Yvette Groslimond a Encamp

 

La sala d'exposicions del Comú d'Encamp acollirà el pròxim dimarts 19 de novembre, a les 20 hores, la inauguració de l'exposició 'Un món de fantasia' de l'artista Yvette Groslimond.

Després d'una vida professional intensa, tant a Andorra com a Espanya, la Yvette Groslimond es dedica a l'escultura, al gravat, a la pintura i també al treball del vidre i a la realització de joies.

La música l'acompanya des de petita i el piano és el seu instrument de predilecció, com a intèrpret i com a acompanyant de músics de jazz.

En l'àmbit escultòric mostra una gran habilitat per produir obres realistes i amb un gran dinamisme. Després d'uns inicis figuratius, la seva pintura pot qualificar-se de "realisme abstracte". Seguint el mestratge del malaurat John Morrison, de qui va ser l'alumna durant uns quants anys a Encamp, suggereix figures i situacions sorgides de formes inconnexes i explora amb textures i colors. Utilitza també tècniques mixtes per donar volum a les seves obres i combinar l'experiència escultòrica amb la pintura i així aconseguir contrastos sorprenents.

El seu vessant més intimista l'expressa amb els gravats, on també incorpora formes i figures que amplien les possibilitats de la planxa de metall. Les temàtiques principals de la seva obra són l'amor matern i la joventut. Tot sovint incorpora un humor amable que apropa l'obra de l'espectador, fent-la encara més entranyable.

La mostra es podrà visitar fins el pròxim 17 de gener del 2020, de dilluns a dijous de 8 a 17 hores i els divendres de 8 a 15 hores.

Preu