SUSPESA-Exposició itinerant 'Jo soc la vida' de Carme Novis

Mostra fotogràfica sobre el càncer de mama
  • Quan? 09/03/2020 a 08:00 fins a 03/04/2020 a 15:00 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • Assistents Per a tots els públics Entrada lliure Visites de dilluns a divendres
  • On? Sala d'exposicions del Comú d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

La sala d'exposicions del Comú d'Encamp serà l'escenari, del 9 de març al 3 d'abril del 2020 de la mostra fotogràfica itinerant 'Jo soc la vida' de Carme Novis, una sèrie de 35 fotografies a través de les quals l'autora preten narrar i donar visibilitat a les diferents etapes que es transiten des de que es diagnostica el càncer de mama fins que s'acaba el tractament i remet la malaltia.

La mostra es podrà veure a la sala d'exposicions de Casa Comuna de dilluns a dijous, de 8 a 17 hores, i els divendres de 8 a 15 hores.

 

'Jo soc la vida' - Presentació de l'autora

Em dic Carme Novis i soc infermera de professió. L'octubre del 2018, amb 39 anys, em diagnostiquen un càncer de mama que em porta a sotmetre’m a tractament de quimioteràpia, cirurgia i posteriorment, radioteràpia. El febrer del 2020 acabo el tractament i amb emoció puc dir que m'he alliberat de la malaltia.

En aquest moment em sorgeix la necessitat de compartir i mostrar quina és la realitat que implica conviure amb un càncer de mama, naixent el projecte ‘Jo soc la vida’, una sèrie de 35 fotografies on pretenc narrar i donar visibilitat a les diferents etapes que es transiten un cop diagnosticada la malaltia i amb l'objectiu de fer arribar a la gent un missatge directe, clar i contundent: el càncer de mama ens pot tocar a totes, però tot i la gravetat i la seva alta incidència, es pot vèncer.

Desitjaria amb aquestes fotografies conscienciar a la població, normalitzar la malaltia i trencar amb els encara existents estigmes socials, molt latents en la societat. També pretenc llançar un missatge positiu i esperançador a totes aquelles dones que puguin patir en algun moment de la seva vida aquesta malaltia.

Es pot vèncer. Jo ho he fet. Moltes ho hem fet. No hi ha res de què amagar-se, perquè juntes som molt més fortes.

Preu