Exposició "Estampes", de Pedro Muñoz Barrero

"Estampes" és l'exposició de l'artista Pedro Muñoz Barrero, que tindrà lloc del dia 9 de gener fins al dia 12 de febrer a la sala d'exposicions del Comú d'Encamp. La inauguració tindrà lloc el mateix dia 9 de gener, a les 19:00, i es podrà visitar durant l’horari habitual de casa comuna.

Cartell de l'exposició "Estampes", de Pedro Muñoz Barrero..
Cartell de l'exposició "Estampes", de Pedro Muñoz Barrero.
  • Exposició "Estampes", de Pedro Muñoz Barrero
  • 2024-01-09T00:00:00+01:00
  • 2024-02-12T23:59:59+01:00
  • "Estampes" és l'exposició de l'artista Pedro Muñoz Barrero, que tindrà lloc del dia 9 de gener fins al dia 12 de febrer a la sala d'exposicions del Comú d'Encamp. La inauguració tindrà lloc el mateix dia 9 de gener, a les 19:00, i es podrà visitar durant l’horari habitual de casa comuna.

"Estampes" és l'exposició de l'artista Pedro Muñoz Barrero, que tindrà lloc del 9 de gener fins al 12 de febrer a la sala d'exposicions del Comú d'Encamp.

La mostra, de caràcter figuratiu, estarà formada per diverses peces de mitjà format on s'exhibiran diferents escenes populars i bodegons, que destil·len nostàlgia i un intens interès pel color.. El conjunt d'obres proposat per l'artista, resident a Andorra des de fa una seixantena d'anys, comprèn diversos llenços que estaran a la venda, i els guanys que se n'aconsegueixin es donaran a diferents associacions animalistes del país.

La inauguració tindrà lloc el mateix dia 9 de gener, a les 19:00 i la resta de dies es podrà visitar durant l’horari habitual de casa comuna.

Preu