Espectacle 'De ferro i de fang'

  • Què? Espectacles
  • Quan? 30/10/2022 de 12:00 a 13:00 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • On? Museu etnogràfic Casa Cristo
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

El museu etnogràfic Casa Cristo d’Encamp acollirà el 30 d'octubre, a les 12 h, ‘De ferro i de fang’, un espectacle de dansa que es podrà veure en diferents espais museístics del Principat durant l’Andorra Shopping Festival d’enguany. L’obra ha estat ideada per l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i compta amb el suport d’Andorra Turisme i la col·laboració dels membres de la Taula de museus.

‘De ferro i de fang’ sorgeix a partir de les necessitats de difondre les col·leccions conservades i exposades als museus tant als ciutadans com als turistes. Seguint aquesta premissa, l’espectacle recull, reinterpreta i expressa el conjunt d’ítems que resumeixen el patrimoni gestionat pels museus d’Andorra, com l’art, la inclusió, la natura, la història i el granit, entre d’altres.

L'espectacle serà gratuït però cal fer reserva prèvia al +376 833 551 o casacristo@encamp.ad

L’obra compta amb la direcció de Casal i la participació de les actrius i els actors Xavi Pérez, Emma Riba, Mònica Vega i David Font, que mostraran com l’Andorra del passat i la del present poden donar-se la mà i com la tradició i la modernitat són dos pilars que configuren la identitat del país. Els protagonistes escenificaran la relació entre aquests dos conceptes mitjançant dues figures: el seu xoc i els seus lligams.

Preu