Espectacle 'Ànima Clara' de l'Esbart Sant Romà

L'Esbart Sant Romà oferirà un nou espectacle ple de sorpreses i tradició amb dues sessions, a les 18:00 i a les 21:00.

Cartell de l'espectacle 'Ànima clara' de l'Esbart Sant Romà..
Cartell de l'espectacle 'Ànima clara' de l'Esbart Sant Romà.
  • Quan? 25/11/2023 de 18:00 a 23:00 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • On? Sala de festes del Complex d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

L'Esbart Sant Romà ofereix l'espectacle de nova creació 'Ànima Clara', on 20 ballarins i ballarines del cos de dansa Sant Romà s'endinsen en les diferents formes que hi ha d'expressar el dol, des de la pena més absoluta, passant per la frustració, la ira, la negació, l'acceptació o, fins i tot, l'alliberament. 

La nova peça té la intenció d'allunyar-nos dels tabús a través d'una transformació d'emocions en pur moviment que dibuixen la complexitat dels processos de dol o de les diverses formes que tenim de viure'ls.

La coreògrafa i directora de l’Esbart, Maribela Moreno, amb la complicitat de Lluís Cartes, dona forma a l'espectacle, que parteix de la mort com un univers enorme i silenciat. En aquest camí, i a través de la dansa, 'Ànima Clara' esdevé una experiència íntima i propera que transcendeix els sentits i es converteix alhora en un espai segur on deixar brollar les emocions.

Cartes, que col·labora de fa anys amb l’Esbart, ha estat l’encarregat d'aixecar la part musical de la història a través d’una sola peça que es construeix amb cançons de Maria Arnal i Marala, i fins i tot amb una versió pròpia de Mortitxol, amb veu i música de dos membres del cos de dansa.

L'espectacle és gratuït, però cal reservar prèviament l'entrada a través de l'enllaç que trobareu més avall.