Entrevista a l'escriptora Carme Riera

  • Quan? 11/10/2021 de 20:30 a 21:30 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • Assistents Per a tot el públic, amb places limitades.
  • On? La Valireta Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

 

En els darrers mesos en el Club de lectura d'Encamp s'ha llegit la novel·la 'Venjaré la teva mort', de l'escriptora mallorquina Carme Riera. El llibre està disponible digitalment a les biblioteques andorranes a través de la plataforma www.ebiblioandorra.ad per si es vol llegir abans de venir a l'entrevista amb l'autora, que tindrà lloc el proper dilluns 11 d'octubre al centre cultural La Valireta d'Encamp.

L'entrevista anirà a càrrec de l'empresa andorrana Culturàlia i l'assistència és gratuïta. Cal fer reserva prèvia a: biblioteca@encamp.ad / +376 732 704

 

CARME RIERA

Carme Riera és catedràtica de literatura espanyola i escriptora en llengua catalana. Es donà a conèixer l'any 1975 amb la publicació del llibre 'Te deix, amor, la mar com a penyora', considerat un best-seller de la literatura catalana. L'obra s'ha convertit en tot un clàssic i és lectura recomanada a nombrosos centres d'ensenyament. 

A banda de la faceta novel·lística, Riera ha exercit de docent a la Universitat Autònoma de Barcelona i és membre de la Real Academia de la Lengua Española des de l'any 2012.

Preu