Actuació musical de The Swing Girls

Encamp en Clau de llum al Pas de la Casa
  • Quan? 21/07/2020 de 19:30 a 21:00 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • Assistents Per a tots els púbics
  • On? Plaça de l’Església
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Les Swing Girls, un trio de fémines prou conegudes al món musical del país com ara, la Mar Capdevila, la Fanny Pérez i l’eurovisiva Suzanne Georgi. Les Swing Girls han triat un format que ens endinsa en altres èpoques, on el gènere musical va ser un compendi de filosofia i art, ja que la proposta ens trasllada a un repertori d’èxits, amb el punt de partida als anys 50 i acaba amb els més recents, després de repassar diferents dècades.

A posada en escena és espectacular, sobta la indumentària de les tres components del grup per la seva originalitat, ja que és una rèplica exacta de la moda femenina dels anys 50, on no només destaca per la seva feminitat, sinó també per la seva elegància. Però, encara sobta més escoltar aquestes tres veus meravelloses, amb una conjunció mil·limètrica i amb uns registres de veu absolutament educats per a aquesta apoteòsica actuació.

Un dels objectius d’aquest trio musical és enganxar a la gent de tal manera que ningú no vulgui marxar abans d’acabar el concert i, per descomptat, això l’aconsegueixen amb escreix, ja que a mesura que aquest avança, et va agradant més i més. No és estrany que ja tinguin signats molts concerts, perquè després d’escoltar-les, aquest fet que és sorprenent per a elles, no ho és, gens ni mica, per a nosaltres.

Preu