Actuació musical de Christopher Aguilar

Encamp en Clau de llum a Ecamp
  • Quan? 30/07/2020 de 20:00 a 21:30 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • Assistents Per a tots els públics
  • On? L'Església de Sant Romà
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Christopher Aguilar, cantautor que va captivar al públic austríac després de guanyar el programa televisat a nivell nacional, POPSTARS, que va esdevenir amb la gravació de l'àlbum pop alemany "Atemlos" amb la companyia Sony Music i en una gira per Àustria i Alemanya.

A la gran pantalla ha estat el protagonista del thriller curtmetratge "Straight to REM".A l'English Theatre i Open House de Viena ha cantat i actuat com a protagonista de nombroses produccions musicals i teatrals de gran nom com RETN, Romeo i Julieta, Into de Woods i Spring Awakening entre d'altres. Ha cantat també a escenaris internacionals als Estats Units, Mèxic, Espanya, Àustria, Equador y Alemanya. Encara que porta poc temps al país, ja ha estat convidat al concert tribut a Tina Turner, Nat King Cole i Pérez Prado que va realitzar la Grossband al Prat del Roure.

En Chris ofereix un espectacle ple d'emocions i energia amb un repertori molt conegut on inclou temes d'artistes com Bruno Mars, Luis Miguel, Álvaro Soler, Frank Sinatra, Marc Anthony i molts més.

Preu