Diada de Sant Jaume dels Cortals

  • Quan? 01/05/2022 de 13:00 a 15:00 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • On? Església de Sant Jaume dels Cortals, Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

L'Església de Sant Jaume dels Cortals obre les portes cada 1 de maig per a celebrar la seva tradicional diada. Com és tradició, primer es farà la missa solemne en honor a Sant Jaume i, posteriorment, hi haurà un aperitiu per a tots els assistents.

S'ha habilitat un servei de bus gratuït que sortirà a les 12 h des de l'antic hotel Rosaleda (actual seu del Ministeri de Cultura).

 

Dinar popular a l'Alberg de la Baronia

Per celebrar la diada, la Comissió de Festes d'Encamp ha organitzat un dinar popular a l'Alberg de la Baronia. El dinar és gratuït i es farà a les 14 h, cal fer inscripció prèvia a La Valireta (+376 731 490 - cultura@encamp.ad)

Després del dinar hi haurà l'actuació musical del grup nacional Rumband.

 

Església de Sant Jaume dels Cortals.

L'església està ubicada al Bosc de les Llaus (a la Vall dels Cortals) i està integrada perfectament dins el paisatge. Es va inaugurar l'any 1999 i disposa d'un campanar de 20 metres d'alçada.

L'interior de l'església és molt auster. Uns bancs de fusta i una bonica talla de Sant Jaume, conjuntament amb l'altar de pedra, i els petits vidres de colors de la pica, ens volen mostrar la senzillesa i la bellesa de la muntanya i l'edifici completament integrat dins de la mateixa.

Preu