Dia mundial de la Poesia

  • Quan? 21/03/2022 de 19:30 a 21:30 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • On? Sala de teatre de La Valireta, Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

La Sala de Teatre de la Valireta serà l'escenari per celebrar el Dia Mundial de la Poesia d'enguany. L'acte començarà a les 19.30 h i acollirà diferents accions.

Primer hi haurà una presentació de la jornada amb les autoritats comunals d'Encamp i ministerials del Ministeri de Cultura. Després es farà una lectura de poemes per part dels Voluntaris per la llengua i els alumnes del Col·legi Maria Moliner. Finalment, tindrà lloc l'espectacle 'Nonmuttum', del poeta i músic professional Eduard Escoffet.

'Non muttum' planteja un recorregut per la poesia sonora d'Escoffet en format escènic. Es tracta d'una actuació en la qual la il·luminació, el moviment del cos i la veu prenen protagonisme.

L'espectacle reprèn bona part de l'obra poètica sonora que Escoffet fa temps que presenta en diversos escenaris internacionals per donar-hi una nova dimensió, a mig camí entre el teatre i la música. L'artista estarà acompanyat únicament de la seva veu, pocs objectes, cassets i les bases enregistrades dels seus poemes. Tot plegat conforma un treball de la veu, el cos i l'espai per fer més accessible un tipus de poesia que vol superar les fronteres lingüístiques.

L'acte és gratuït però cal fer reserva prèvia a biblioteca@encamp.ad

Preu