Dia Mundial de l'Aigua - Visita a l'ETAP de les Pardines

  • Quan? 22/03/2023 a 14:30 fins a 23/03/2023 a 18:30 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • Departament d'Infraestructures i Manteniment
  • 873 200
  • On? ETAP de les Pardines, Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Encamp commemorarà el Dia mundial de l’aigua amb una jornada de portes obertes a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) de les Pardines. L’activitat es farà el 22 i 23 de març i comptarà amb visites guiades gratuïtes.

Les jornades són aptes per a tothom i disposen de places limitades, per tant, tot i que no és obligatori, es recomana fer inscripció prèvia AQUÍ o al telèfon 873 200. A més, els assistents amb reserva obtindran un airejador per l’aixeta de casa.

Les visites tindran una durada de 30 minuts i es realitzaran des de les 14.30 h fins a les 18 h. A més, s’habilitarà un servei de transport gratuït des de l’antic hotel Rosaleda (actual seu del ministeri de Cultura) fins a l’ETAP de les Pardines. La sortida de l’autobús serà cada 30 minuts i el recorregut fins a l’estació durarà, aproximadament, uns 10 minuts. L'últim trajecte des del Rosaleda serà a les 17 h.

L'objectiu de la jornada és que els assistents puguin saber com arriba l’aigua fins a casa seva i conèixer de prop el sistema d’abastiment que duu a terme el comú per arribar a tota la població.

INSCRIU-TE AQUÍ PER VISITAR L'ETAP DE LES PARDINES

 

Visites d’escolars i sessió reservada per a la gent gran

A banda de les jornades obertes a tothom, l’ETAP de les Pardines també oferirà visites guiades a diferents centres escolars i disposarà d’una sessió especial per a la gent gran, que tindrà lloc el 22 de març a les 16 h. Els interessat a participar-hi poden reservar la seva plaça trucant al 731 670 o demanar més informació al Departament de Cultura i Afers Socials del comú d’Encamp.

La sessió per a la gent gran també disposarà de transport gratuït des de l’antic hotel Rosaleda fins a l’estació de tractament. L’autobús sortirà a les 16 h i el trajecte de tornada serà a les 17 h.

Preu