Dàmaris Gelabert en concert!

  • Quan? 05/10/2019 de 17:00 a 18:20 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • Assistents Públic familiar Preu entrada: 5 euros adults / Infants i joves grauït, prèvia reserva de l'entrada.
  • On? Sala de festes del Complex d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Encamp, 05 d'octubre de 2019.- La sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp acollirà el pròxim 5 d'octubre, a les 17 hores, l'espectacle musical de Dàmaris Gelabert, cantant, pedagoga i musicoterapeuta que s’ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical per excel·lència, reproduint-se les seves cançons diàriament a les escoles i a les cases, on nens i nenes les canten i les gaudeixen.

El seu canal de YouTube ja acumula més de 90.000 subscriptors. Des del seu debut, ha escrit més de 150 cançons, la major part d’elles, editades en 16 discos. Els videoclips Bon dia, Els dies de la setmana, Qui sóc jo i Les vocals ja han superat els 10.000.000 de visualitzacions.

L’experiència d’aquest concert ens dóna l’oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius.

El concert de Dàmaris Gelabert està adreçat al públic familiar. Les entrades es poden comprar i reservar en aquest enllaç, a partir del dimecres 11 de setembre a les 9 hores, a un preu de 5 euros pels adults, sent l'entrada gratuïta per a infants i joves amb reserva prèvia.

Preu