Espectacle 'Cu-Cu' - XXIX Saló de la Infància i la Joventut d'Andorra

  • Quan? 26/12/2023 de 18:30 a 19:30 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • On? Sala de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Si ets menut o ho has estat alguna vegada, hauràs pogut comprovar que créixer no sempre és fàcil... Al teu cos li passen coses que no entens; et sorgeixen preguntes a les quals no trobes resposta. T'ha passat, veritat? Per això s'ha creat l'espectacle 'Cu-Cu'. No hi donen solucions, però els artistes intentaran fer-te veure que res és tan important com acceptar-te i estimar-te així com ets i, fins i tot, aprendre a riure't de tu mateix.

L'espectacle és de Bambalina Teatre i està fet amb titelles, objectes i actors. La representació va dirigida a infants de 5 a 12 anys.3 històries:

L’espectacle es composa de tres històries que funcionen de manera independent protagontizades per xiquets i xiquetes diferents que plantegen tres “problemes” o preocupacions de diferent índol:

Història 1, referent al desenvolupament propi del creixement: Un xiquet que es fa pipi al llit.

Història 2: referent a una peculiaritat física: Una xiqueta amb les orelles molt grans.

Història 3: referent a la parla: Xiqueta amb problema de rotacisme.


Posada en escena:

'Cu-Cu' aposta per una posada en escena amb un alt component visual que fusiona diferents llenguatges escènics com son la manipulació d’objectes, l’ús de titelles i l'expressió corporal. Parteix de la tècnica del collage, no sols com a recurs estètic, si no també narratiu. El collage els permet crear universos surrealistes que desperten la imaginació i estimulen als mes menuts; unint imatges aparentment inconnexes per dotar-les d’un nou significat. Així, transformen la realitat a través del retall i la unió i generen realitats noves.

L'estètica del muntatge, tant de les titelles, dels objectes com de l’escenografia, remet als espectadors a un collage vivant, ple de color, que juga amb la fotografia, la il.lustració, el paper i el cartó per crear un espai atractiu i oníric que atrapa el públic i el submergeix en un món fantàstic on tot és possible.
Preu

Accés obert a tots aquells infants acompanyats per màxim dos adults i als joves que tinguin l'entrada de dia o l'abonament del Saló de la Infància i la Joventut d'Andorra, fins a completar aforament.