Xerrada entre els joves i els candidats a les EC2019

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) acollirà el pròxim dimarts 10 de desembre, a les 19.30 h, una xerrada a càrrec d’un representant de cada una de les candidatures que es presenten a les Eleccions Comunals del pròxim 15 de desembre.

S'acosten els comicis del pròxim 15 de desembre, i com ja és una tradició, el Punt d'informació Juvenil d'Encamp ens proposa "Digues la teva", una xerrada sobre temes relacionats amb la joventut a càrrec dels representants de les diferents formacions polítiques que concorren a les eleccions comunals.

Els joves interessats tenen una bona ocasió per escoltar de primera mà les polítiques en matèria de joventut que plantejaran cadascuna de les formacions, així com de fer totes aquelles preguntes que més els preocupen o interessen. Tanmateix, pels estudiants a l'estranger, o aquells joves que per motius d'agenda no puguin assistir-hi, el PIJ recollirà totes aquelles preguntes que vulguin fer arribar als candidats a través de l'adreça electrònica pij@encamp.ad o bé de les xarxes socials (@pijencamp).

Així doncs, si ets jove i estàs interessat en el futur de la parròquia d'Encamp, t'esperem el pròxim dimarts 10 de desembre a les 19.30 h al PIJ d'Encamp i digues la teva!

Preu