Calçotada i xatonada a Valls de la gent gran

  • Quan? 12/03/2020 de 07:00 a 23:50 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • Assistents Gent gran de la parròquia d'Encamp Preu de la sortida: 29 euros
  • On? La Valireta d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Actualització 10/03/2020 15:17h

S’anul·la la sortida interparroquial de la gent gran a Valls

Des de l’organització s’ha decidit anular aquesta sortida com a mesura de prevenció pel Coronavirus tenint en compte que les persones inscrites són un dels col·lectius més sensibles.

Les persones que s’havien inscrit a l’activitat poden dirigir-se al mateix lloc on varen fer la inscripció per què els hi siguin retornats els diners de la inscripció.

.....

El pròxim 12 de març, la gent gran de la parròquia d'Encamp marxa a Valls, el bressol del calçot, per gaudir d'una fantàstica calçotada i xatonada en el marc de les trobades interparroquials que realitza la gent gran de les diferents parròquies.

La sortida inclou el desplaçament amb bus, que realitzarà una parada a Ponts per a esmorzar i agafar forces per arribar a Tarragona, on visitaran el seu Mercat. La tarda començarà amb un dinar a Casa Felix a Valls, on hi haurà un ball de tarda.

Les inscripcions estan obertes fins al vuit de març, i el preu de la sortida, amb tot inclòs, és de 29 euros per persona. Per obtenir més informació i formalitzar les inscripcions, us podeu adreçar al departament de Socials, al carrer de la Valireta o bé trucant al telèfon 731 670, fins al 17 de març.

Preu