Encamp Nit 2019

  • Quan? 06/04/2019 a 20:00 fins a 07/04/2019 a 02:00 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • Assistents Joves d'entre 12 i 20 anys Entrada gratuïta, prèvia inscripció al PIJ d'Encamp (sobretot pels tornejos)
  • On? Complex d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

El departament de Joventut i Esports ha donat a conèixer les activitats previstes per a la desena edició de l’Encamp Nit, que tindrà lloc el pròxim dissabte 6 d’abril, de 20 a 2 h, al Complex d'Encamp, i que aniran adreçades a joves d’entre 12 i 20 anys.

Enguany com a novetat a destacar hi haurà tres activitats innovadores; uns Xperiencia virtual, un "Coco Room" (Escape Room) i un Parkour/Escape amb Leo Ruban i els germans Hadim.

Pel que fa a la programació, els joves assistents, que només per participar a l'Encamp Nit ja s'enduen una samarreta de regal,  podran participar d’una extensa proposta d’activitats, entre les quals trobaran un taller i exhibició d'skate amb ASSEA, un taller creatiu de grafits amb Jose"Putilla" i David Segura "Sane", tornejos esportius de futbol 5, bàsquet 3x3, tennis taula, slots, inflables i de PlayStation i Wii, un torneig multimèdia Fifa 19 a càrrec de What you play, així com una exhibició de les escoles de dansa Areaesport, Líquid dansa, TC Escola de dansa i Primer pas. A més, els joves que participin en les diverses competicions optaran a nombrosos premis i la vetllada finalitzarà amb l’entrega de guardons i una xocolatada, que està prevista per la una de la matinada.

Les inscripcions per participar en la desena edició de l’Encamp Nit ja es poden formalitzar al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp, sobretot per aquells joves que vulguin participar en els diferents tornejos.

Servei de transport gratuït

L’esdeveniment comptarà amb un servei gratuït de busos per facilitar el viatge d’anada i tornada a casa dels joves. La sortida des del Pas de la Casa es realitzarà a les 19.15 hores des de l’Oficina de Turisme del Pas de la Casa, fent parada al Palau de Gel. Un altre autobús sortirà a les 19.30 hores des de la parada de l’Orri d’Andorra la Vella, fent parades a la Dama de Gel i a la plaça Santa Anna d’Escaldes-Engordany. Els trajectes de tornada tindran les mateixes parades, i es preveu la sortida des d’Encamp a les 2 hores pels que van en direcció a Andorra la Vella i a les 2.30 hores pels que fan el trajecte cap al Pas de la Casa.

Preu